Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NetManage introduceert OnWeb Integrator

Datum nieuwsfeit: 03-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
NetManage introduceert OnWeb® Integrator

Uiteenlopende informatiebronnen geïntegreerd tot naadloze webapplicaties

Veenendaal, 3 juli 2000 NetManage introduceert OnWeb Integrator, een van haar nieuwe OnWeb-oplossingen voor het realiseren van eBusiness-applicaties. OnWeb Integrator combineert bestaande informatie uit host-systemen en databases met de mogelijkheden van het Web tot bedrijfskritische eBusiness-initiatieven. Door integratie van bestaande informatiebronnen met nieuwe webapplicaties kunnen bedrijven hun klanten, distributeurs en partners van dienst zijn met efficiëntere bedrijfsprocessen op het Internet terwijl investeringen in bestaande systemen gewaarborgd zijn en zelfs worden geoptimaliseerd.

De componentsgewijze integratie van bestaande informatie maakt dat met OnWeb Integrator een drastische verkorting van de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie