Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Imtech verwerft onderhoudscontract postkantoren Nederland

Datum nieuwsfeit: 03-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Internatio-Müller N.V.

Rotterdam, 3 juli 2000

Imtech verwerft onderhoudscontract voor alle postkantoren in Nederland

Imtech Maintenance, service integrator op het gebied van multidisciplinair technisch beheer en onderhoud, en Postkantoren BV hebben een driejarige overeenkomst afgesloten voor het complete technische onderhoud aan alle postkantoren en postagentschappen in Nederland. Imtech Maintenance is onderdeel van Internatio-Müller.

Deze overeenkomst omvat al het werktuigbouwkundig en elektrotechnisch onderhoud, zowel preventief als correctief, aan alle gebouwgebonden installaties van alle Nederlandse postkantoren en postagentschappen. Naast het technisch beheer zal Imtech Maintenance in samenwerking met Postkantoren BV een systeem ontwikkelen waarin alle locaties en installaties van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie