Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuws FC Twente: einde carriere Steinmann, Pahlplatz terug

Datum nieuwsfeit: 03-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FC Twente


hoofdsponsor:

2000-07-03

Rico Steinmann beeindigt voetbalcarrière

Rico Steinmann is genoodzaakt een punt te zetten achter zijn voetbalcarrière. De 32-jarige rechtermiddenvelder kampt al vanaf het begin van vorig seizoen met een achillespeesblessure.

Rico werd het seizoen 1997-1998 op voorhand van Hans Meyer naar FC Twente gehaald. Hij bewees zich als vaste kracht van het team en viel op door zijn technische spel.
Rico gaat zich beraden over zijn toekomst.2000-07-03

Boudewijn Pahlplatz keert terug op oude nest

Boudewijn Pahlplatz keert het komende seizoen terug bij FC Twente. De 28-jarige vleugelspits, afkomstig van SC Heerenveen heeft overeenstemming bereikt met FC Twente voor de komende 2 seizoenen.

Boudewijn doorliep de jeugdopleiding bij FC Twente en vertrok in 1994-1995 naar PSV. Daar speelde hij 3 seizoenen en verkaste halverwege het 3e seizoen naar SC Heerenveen, waar hij tot afgelopen seizoen speelde. Boudewijn kon transfervrij vertrekken bij SC Heerenveen.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie