Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Zoetermeer geeft Vrijetijdsgids voor jongeren uit

Datum nieuwsfeit: 03-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Gemeente geeft Vrijetijdsgids voor jongeren uit

De gemeente Zoetermeer brengt speciaal voor jongeren de Vrijetijdsgids uit. Het doel van deze gids is jongeren te informeren over alle voorzieningen en activiteiten die er voor hen in Zoetermeer zijn. Daarnaast wordt erin aangegeven waar jongeren met eventuele wensen en ideeën terechtkunnen.

In 1996 werd in het kader van de Nota Jongerenbeleid 1996 een Jongerengids uitgegeven. Hierin stond beschreven wat er voor jongeren te doen was in Zoetermeer. Doordat de gegevens inmiddels verouderd zijn, werd het tijd de gids te actualiseren en opnieuw uit te brengen. De gids heeft een andere naam gekregen om verwarring met de 'Jongeren Informatie Gids' van het Jongeren Informatie Punt (JIP) te voorkomen. De Jongeren Informatie Gids van het JIP is anders qua opzet: hierin wordt aandacht besteed aan onderwerpen die jongeren bezighouden.

De Vrijetijdsgids voor jongeren is verkrijgbaar bij het informatiecentrum in de Centrale Hal van het stadhuis en bij een aantal instellingen, zoals de Bibliotheek en het JIP. Ook wordt de gids na de zomervakantie via de scholen verspreid onder leerlingen van het voortgezet onderwijs.

Het is de laatste keer dat de Vrijetijdsgids in gedrukte vorm wordt uitgegeven. Binnenkort kan deze geraadpleegd worden op de jongerenpagina van de gemeentelijke website.Gemeente Zoetermeer © July 2000

Last update: 3 July 2000 (12:44)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie