Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

WRQ breidt Consulting Services uit met EAI Service

Datum nieuwsfeit: 03-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
WRQ breidt Consulting Services uit met EAI?Service

Consultants van WRQ en EAI-partnerbedrijven helpen bij het implementeren van VeraStream en Apptrieve

Den Haag, 3 juli 2000 - WRQ Consulting Services heeft haar dienstenaanbod uitgebreid met Enterprise Application Integration (EAI)-Services. De consultants van WRQ beschikken over een goede kennis van enterprise-systemen en kunnen de klant helpen met de integratie van complexe bedrijfstoepassingen. WRQ-consultants en externe geautoriseerde experts die worden opgeleid vanuit het onlangs gelanceerde wereldwijde EAI alliance program, gaan adviseren over de implementatie van VeraStream en Apptrieve van WRQ en andere EAI-technologie.

"De IT-kwesties waarvoor onze klanten staan, zijn complexer dan ooit. De druk om de juiste oplossingen te vinden is groot. Hierdoor wordt consulting een steeds belangrijker onderdeel van onze dienstverlening," aldus Mark Kramer, general manager van WRQ Consulting Services. "De ervaren consultants van WRQ werken samen met de EAI-partners van WRQ om de unieke integratie-problematiek van de klant te begrijpen en om de meest adequate lange-termijn-oplossing te bieden."

De nieuwe EAI-Service biedt hulp in alle fasen van de levenscyclus van een project: pilot-oplossing, workflow- en procesevaluatie, analyse van de integratie strategie, planning, design en implementatie van de oplossing. Bovendien ontwikkelt WRQ specifiek voor een klant de nodige adapters. Een belangrijk onderdeel van de nieuwe service is het zogenaamde mentorschap, waarbij alle essentiële kennis met de specialisten bij de klant wordt gedeeld .

WRQ oplossingen versnellen overgang naar e-business WRQ consultants beschikken over een goede kennis van enterprise-systemen. Volgens een bewezen methodologie gebruiken zij kerntechnologieën om integratie-kwesties binnen de onderneming op te lossen. VeraStream en Apptrieve zijn twee EAI-technologieën van WRQ waarmee de WRQ-consultants werken.

VeraStream is een EAI-softwarebundel die bestaat uit een krachtig integratie platform, de Universal Integration Engine, kant-en-klare adapters, applicatie-ontwikkeltools en grafische tools. Deze software kan zowel in huidige als in toekomstige omgevingen de uitwisseling van gegevens tussen gescheiden applicaties en databronnen versoepelen. VeraStream for Business Information Warehouse (BW), een specifiek onderdeel van Verastream, is door SAP gecertificeerd zowel voor BW als voor XML. Verastream for BW maakt het mogelijk om gegevens van 25 niet-SAP-databronnen te gebruiken in SAP BW.

WRQ Apptrieve is een host-integratie-oplossing, die gebruikers in staat stelt om gegevens uit legacy-toepassingen die draaien op IBM, UNIX en OpenVMS-hostsystemen te gebruiken binnen Internet-oplossingen. Apptrieve biedt ontwikkelaars van webapplicaties, die geen diepgaande kennis hebben van hostsystemen, een eenvoudige, objectgebaseerde toegang tot de programmatuur op hosts, zonder dat deze systemen aangepast hoeven te worden en zonder dat programmeren nodig is.

WRQ heeft onlangs nieuwe versies van zowel WRQ VeraStream als WRQ Apptrieve aangekondigd. De nieuwe versie 3.5 van Apptrieve is reeds beschikbaar en VeraStream zal medio juli beschikbaar zijn. Meer informatie over deze oplossingen is te vinden op: www.EAIsolutions.com.

EAI-alliantie maakt dienstenaanbod compleet
WRQ lanceerde onlangs een wereldwijd EAI alliance program voor systeem-integrators en consultants. Het programma is ontwikkeld om geautoriseerde experts op te leiden, die klanten kunnen helpen om de overstap naar e-business te versnellen met behulp van EAI-oplossingen van WRQ en anderen.

Voor meer informatie over het WRQ EAI Alliance Program zie: www.wrq.com/bp/eai.

WRQ Consulting Services
WRQ Consulting Services heeft kantoren en EAI-Alliance-partners in heel Noord-Amerika en Europa. Andere aandachtsgebieden van WRQ Consulting Services zijn Host Access Services voor de Reflection-producten van WRQ en Custom Programming. Voor meer informatie over EAI-Services zie: www.wrq.com/services/eai.html.

Over WRQ
WRQ, opgericht in 1981, ontwikkelt en levert software en diensten waarmee technologie IT-managers een e-business infrastructuur kunnen creëren binnen complexe omgevingen. WRQ levert een complete reeks oplossingen,waaronder terminal-emulatie, geavanceerde enterprise applicatie-integratie en end-to-end systeembeheer via het web. WRQ behoort volgens de Soft*Letter-nieuwsbrief sinds zeven jaar tot de 20 grootste onafhankelijke PC-softwareleveranciers in de Verenigde Staten. Volgens Fortune Magazine behoort WRQ tot de top-dertig van de beste bedrijven om voor te werken. Het bedrijf beschikt wereldwijd over vestigingen en distribueert zijn producten in meer dan vijftig landen via een wereldwijd distributienetwerk. Het hoofdkantoor bevindt zich in Seattle (VS). Het Europese hoofdkantoor is sinds 1989 gevestigd in Den Haag.

VOOR MEER INFORMATIE
WRQ, Vanessa Bakker, tel. + 31 (0)70 - 375 11 00 of Monogram Communication Strategies (MCS) B.V., Anneke de Kort, tel. + 31 (0)23 - 562 82 08
WRQ is te bereiken op het Web: www.wrq.com

WRQ, het WRQ-logo, WRQ Guide Services en Reflection zijn handelsmerken van WRQ, Inc. en zijn geregistreerd in de Verenigde Staten en in andere landen. Reflection EnterView, Reflection Hands-Free Administration, WRQ Express en AtGuard zijn handelsmerken van WRQ, Inc. Andere merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve houders.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie