Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Presentatie bouwtentoonstelling Rotterdam-Hoogvliet

Datum nieuwsfeit: 04-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam


Presentatie Internationale Bouwtentoonstelling Rotterdam-Hoogvliet

Rotterdam bereidt zich voor op de Internationale Bouwtentoonstelling die in 2001 in Hoogvliet begint. Doel is de internationale bekendheid van architectuur en stedenbouw in Rotterdam te vergroten en een bijdrage te leveren aan de grootschalige vernieuwing van het naoorlogse Hoogvliet. Gedurende tien jaar zal de Internationale Bouwtentoonstelling fungeren als ontwikkelingsplatform voor hoogwaardige bouwprogramma's en innovatieve ontwerpen in en rond Hoogvliet. Hiermee zijn tientallen miljoenen guldens gemoeid. Nederland heeft nog niet eerder een dergelijke internationale en grootschalige bouwtentoonstelling, vergelijkbaar met de Internationaler Bauausstellungen in Berlijn en Emscherpark, binnen zijn grenzen gehad. Graag nodigen wij u uit voor de presentatie van:

Internationale Bouwtentoonstelling Rotterdam-Hoogvliet: Wimby! Welcome in my backyard!
Dinsdag 4 juli 2000, 13.00 - 14.00 uur
Van der Poelzaal, Nieuwspoort, Lange Poten 10, Den Haag
Tijdens de bijeenkomst zal Burgemeester Ivo Opstelten het bidbook voor de Internationale Bouwtentoonstelling Rotterdam-Hoogvliet overhandigen aan de Staatssecretaris voor Volkshuisvesting Johan Remkes. Tevens worden de eerste plannen voor de bouwtentoonstelling ontvouwd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie