Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 04-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Persberichten van maandag
16:53 maandag 3 juli 2000

Martin Panman
06 - 51 611 628

Assen
Motor gestolen

Vannacht tussen 23.00 uur en 01.00 uur is er een motor gestolen die geparkeerd stond op de parkeerplaats aan de Menning. Het betreft een zwarte Honda VTR voorzien van het kenteken MZ-36-PL en chassisnummer JH2c36A5XM202523. De motor heeft een waarde van 26.000 gulden. De 25 jarige gedupeerde eigenaar deed aangifte.

Meppel
Stofzuiger opengebroken

Bij een Carwash bedrijf aan de P.Mastebroekweg in Meppel zijn vannacht een zestal stofzuigers opengebroken. Ook een mattenklopmachine werd opengebroken. Deze machines worden gebruikt bij het schoon maken van de autos en doormiddel van het ingooien van geld kan men een machine in werking zetten. De geldbakken werden uit de machines gehaald door een klep open te breken. Er is een geld bedrag gestolen van een paar honderd gulden. Hoeveel de schade aan de machines is is niet bekend.

Witteveen
Fout inhalen

Een 29 jarige automobilist uit Amsterdam reed met zijn auto in Witteveen over de N381. Hij kwam vanaf Beilen en reed met hoge snelheid. Een aantal keren haalde hij op een onverantwoorde manier in. Toen hij nog een keer inhaalde zag hij dat dit niet meer kon omdat er een tegenligger aankwam. Zijn snelheid was te hoog om verantwoord af te kunnen remmen. Om een frontale aanrijding te voorkomen reed hij de linker berm in. Daar kwam hij in een sloot terecht. Na een paar keer over de kop te zijn gevlogen kwam hij tot stilstand. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het Scheperziekenhuis in Emmen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie