Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Schilderijen Overdevest in gemeentehuis Berkel en Rodenrijs

Datum nieuwsfeit: 04-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

Tentoonstelling schilderijen Arno Overdevest in gemeentehuis

De Berkelse schilder Arno Overdevest exposeert met een aantal schilderijen gedurende de zomerperiode in de beneden- en de bovenhal van het gemeentehuis. De schilder werkt sinds 1978 als beeldend kunstenaar. Op het gebied van de schilderkunst is hij autodidact. De thema's van zijn kunstwerken zijn vooral terug te voeren op zijn jeugd rond de boerderij en in de polder. Hij begint elk jaar aan een nieuw thema. De eerste werken van een nieuw thema zijn vrij naturalistisch, daarna worden de werken abstracter. Vaak werk hij direct uit de tube, waardoor hij snelheid in zijn schilderijen creëert. Exposities hebben plaatsgevonden in Rotterdam, Delft, Den Haag, Amsterdam, Amersfoort, Eindhoven, Texel, Parijs, Wiesbaden en Tokio.
De werken zijn te koop, maar kunnen ook worden gehuurd. De koop- en huurprijzen zijn afhankelijk van het formaat van het schilderij. Wanneer u een werk huurt, is dat mogelijk voor een periode van maximaal drie jaar. Eventueel kan daarna besloten worden het werk te kopen, onder aftrek van de reeds betaalde huur. In de hal van het gemeentehuis is informatie over het werk en de prijzen aanwezig. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.W. Schilperoort van de afdeling communicatie, telefoon (010) 514 07 49.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie