Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 04-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 4-07-2000

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 09.00 uur
Snelheidscontroles

VEENENDAAL/RHENEN Op verschillende locaties op de Cuneraweg en de Rondweg in Veenendaal werd gisteren op snelheid gecontroleerd. Van de ruim 1.400 gecontroleerde voertuigen reden zeven te snel. Op de Cuneraweg reed één bestuurder 93 km/u waar 80 de limiet is. Drie automobilisten kregen een bon voor onnodig toeteren.

Van de 2.138 gecontroleerde voertuigen op de Utrechtsestraatweg in Rhenen reden gistermiddag 80 sneller dan de toegestane 50 km/u. De hoogstgemeten snelheid was 76 km/u

Snelle snorfiets

DOORN Een 28-jarige inwoner van Amerongen reed gistermiddag met zijn snorfiets met een snelheid van zon 60 km/u over de Dorpsstraat. De politie hield de man aan.
De snorfiets wordt op het politiebureau technisch onderzocht.
Dronken Engelsman bezorgt overlast

MAARN Een 21-jarige dronken Engelsman is op een camping in Maarn bekeurd voor baldadigheid.
De jongeman zat in de kantine van de camping bier te drinken. Door zijn dronkenschap bezorgde hij overlast, maar hij was ook baldadig. Hij gooide een fles naar een auto. De auto werd niet geraakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie