Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 04-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

persberichten van maandag op dinsdag
11:28 dinsdag 4 juli 2000

Martin Panman
0651611628

Hoogeveen
Auto tegen paal, inzittenden weg

Gisteravond reed een personenauto met hoge snelheid tegen een paal, die stond bij de ingang van een autobedrijf aan de Linberghstraat in Hoogeveen.
De inzittenden maakten zich vervolgens uit de voeten. Zowel een aantal medewerkers van het autobedrijf als de politie probeerden de inzittenden op te sporen. Echter zonder resultaat. De auto is inbeslaggenomen.

Gasselternijveen
Aanrijding

Op de Scheepvaartlaan in Gasselternijveen gebeurde gisteravond een aanrijding. Een 43 jarige inwoner uit Gasselternijveen was achteruit tegen een andere auto aangereden. Hierdoor ontstond lichte schade aan beide auto'. Na onderzoek door de politie bleek, dat de bestuurder te veel gedronken had. Tevens bleek dat hij een rijontzegging had. Op het politiebureau blies hij 420 ugl. Hij kreeg een proces-verbaal.

Assen
Diefstal diesel

Een getuige overliep twee personen die bij een vrachtwagen aan de Zadelmakerstraat in Assen stonden. Onderzoek wees uit, dat deze personen probeerden diesel uit de tank van de vrachtwagen over te hevelen in jerrycans. Het bleek te gaan om een man en een vrouw. Bij het zien van de getuige gingen de verdachten er vandoor. De politie stelt een verder onderzoek in.

Assen
Brand

Gisteravond brak er brand uit in een auto die geparkeerd stond achter Charlies Place aan de Poststraat. De brandweer was snel ter plaatse. Omdat zich in de auto een gastank bevond werd de omgeving afgezet. De auto brandde geheel uit. Ook onstand er brandschade aan de toegangsdeur van een gebouw.

Assen
Brand

Vannacht brak er brand uit achter een paardenschuur aan de Witterzomer in Assen. Ongeveer 170 pakken hooi stonden in brand. Een onderzoek naar de oorzaak van de brand wordt ingesteld.

Schoonebeek
Brand

Gistermiddag ontstond er brand op camping de Bult in Schoonebeek. De politie die toevallig in de buurt was, zag dat vier caravans, die dicht bijelkaar stonden, branden. Omdat er mogelijk gasflessen in de caravans stonden, hield de politie de mensen op afstand. Een gasfles ontplofte. De brandweer bluste de brand. Een onderzoek naar de oorzaak wordt ingesteld.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie