Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Van den Bos directeur Financieel-Economische Zaken van SZW

Datum nieuwsfeit: 04-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MINISTERIE SZW

www.minszw.nl

MIN SZW: Van den Bos directeur Financieel-Economische Zaken

2000/137

4 juli 2000

Van den Bos directeur Financieel-Economische Zaken ministerie SZW

De heer mr. J.A. (Jan) van den Bos wordt uiterlijk per 1 oktober benoemd tot directeur Financieel-Economische Zaken van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Hij volgt de heer drs. D.M.F. Jongen op die sinds 1 mei jl. als directeur van de Bestuursdienst en als plaatsvervangend gemeentesecretaris in dienst is van de gemeente Den Haag.

De heer Van den Bos (44) komt van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Hier heeft hij sinds 1993 gewerkt, onder meer als directeur Informatievoorziening en als directeur van het Interprovinciaal Overleg.
Van 1989 tot 1993 was Van den Bos bij het ministerie van Financiën plaatsvervangend hoofd van de afdeling specifieke en eigen hulpmiddelen van de directie Financiën Publiekrechtelijke Lichamen. Daarvoor was hij beleidsmedewerker bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en bij het Samenwerkingsorgaan Westland.


04 jul 00 11:56

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie