Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Baby Aniek Lubberman 35.000ste inwoner gemeente Coevorden

Datum nieuwsfeit: 04-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Coevorden


BABY ANIEK LUBBERMAN 35.000e INWONER VAN DE GEMEENTE COEVORDEN

Aniek Euphemia Maria Lubberman uit Coevorden, geboren op 1 juli 2000, is de 35.000e inwoner van de gemeente Coevorden. Burgemeester B. Jansema bezoekt de familie Lubberman dinsdagochtend 4 juli om 10.30 uur om namens het gemeentebestuur de 35.000e inwoner te verwelkomen. Dit bezoek vindt plaats in het Streekziekenhuis Coevorden-Hardenberg, lokatie Röpke Zweers, in Hardenberg.

De 35.000e inwoonster van de gemeente en haar ouders, mevrouw C.M.A.. Lubberman-Bosman en de heer M.J.H. Lubberman, ontvangen uit handen van de burgemeester een spaarbankboekje met 35.000 centen, dus 350,--. Daarnaast krijgt de jongste Coevordenaar uiteraard de geboorteboom, die in het jaar 2000 aan alle baby's die in de gemeente Coevorden worden geboren, wordt uitgereikt.

Voor de gemeente Coevorden betekent het overschrijden van de grens van 35.000 inwoners dat bij de eerstvolgende gemeenteraadsverkiezingen twee raadsleden meer gekozen worden. De raad bestaat dan uit 25 leden (nu 23).Coevorden, 3juli 2000.

<<< Overzicht Persberichten...

<<< Algemene Informatie Gemeente... Overzicht persberichten... >>>

MultiMove internet service

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie