Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bert Kraaikamp als Director Legato Systems Benelux

Datum nieuwsfeit: 04-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht
Bert Kraaikamp aangesteld als Director Legato Systems Benelux
Hoofddorp, juli 2000 - - Bij Legato Systems Benelux is onlangs Bert Kraaikamp aangetreden als Director Benelux. Kraaikamp is in zijn functie verantwoordelijk voor het sales management binnen Legato Systems Benelux. Legato richt zich exclusief op multi-platform oplossingen voor gegevensbescherming, -beschikbaarheid en -beheer.

De indiensttreding van Kraaikamp onderstreept de focus van Legato op het versterken van haar marktpositie in de Benelux. 'Door de opkomst van e-commerce in het huidige bedrijfsleven hebben steeds meer organisaties behoefte aan oplossingen die een naadloze aanpak voor het beheren, verplaatsen en beveiligen van alle bedrijfskritische gegevens in een onderneming bieden. Legato is een jonge, groeiende, maar gevestigde organisatie gespecialiseerd in dit soort oplossingen. Wij kunnen dan ook optimaal inspelen op deze marktbehoefte. Het is een persoonlijke uitdaging om samen met onze technische en sales-specialisten te streven naar een nog betere informatiecontinuïteit voor de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse partners en klanten van Legato', stelt Kraaikamp.

Bert Kraaikamp (45) is sinds begin jaren zeventig werkzaam in de ICT-sector. Hij heeft verschillende verkoop- en managementfuncties vervuld bij bedrijven als Internatio Muller, Unisys, ASK Ingres en Computer Associates.

Legato Systems Benelux, City House II, Antareslaan 18, 2132 JE Hoofddorp Telefoon: 023 - 5548800, fax: 023 - 5548801

Over Legato Systems
Legato Systems, Inc. is wereldwijd leider in de enterprise storage management softwaremarkt. Legato's producten maken 'Information Continuance (â„¢)' mogelijk; een naadloze aanpak voor het beheren, verplaatsen en beveiligen van alle bedrijfskritische gegevens in een onderneming. De storage management software van Legato is erkend als de facto standaard vanwege het grootste aantal installaties, bij meer dan 65.000 klanten, en het beveiligen van meer dan vijf miljoen systemen. Nadere informatie over Legato is beschikbaar op het Web: www.legato.com

Redactionele informatie: Pb2600 Influx PR - Margienke Bos, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 - 3663034, fax: 055 - 3602661. E-mail: PR (Influx@cs.com).


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - -
INFLUX PR-/Pers- (advies) Bureau - Deventerstraat 81 - NL - 7322 JL Apeldoorn. Tel.: +31 - 55 - 366 3034 / Fax: +31 - 55 - 360 2661 / E-mail: (PRInflux@cs.com) Influx-pr.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie