Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fusie in Praktijkonderzoek Veehouderij te Lelystad

Datum nieuwsfeit: 04-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Flevoland

PERSBERICHTEN

NUMMER: 2000-045
DATUM: 4 juli 2000

Fusie Praktijkonderzoek Veehouderij te Lelystad

Het Praktijkonderzoek Pluimveehouderij (Beekbergen), het Praktijkonderzoek Rundvee, Schapen en Paarden (Lelystad), het Praktijkonderzoek voor varkenshouderij (Rosmalen), het Agrarisch Telematica Centrum (Lelystad), de stichting Beheer Rundveebedrijven, het Varkensproefbedrijf Zuid Oost Nederland (Sterksel) en het Varkensproefbedrijf Noord Oost Nederland (Raalte) willen hun krachten bundelen in het Praktijkonderzoek Veehouderij, te Lelystad. Het praktijkonderzoek Veehouderij richt zich op toegepast, geïntegreerd onderzoek. Het doel is het ontwikkelen en testen van (onderdelen van)bedrijfssystemen voor een duurzame en gezonde veehouder. De nieuwe organisatie telt ongeveer 220 hoogwaardige arbeidsplaatsen. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie