Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste Internationale Bouwtentoonstelling 2001 in Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 04-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam


Eerste Internationale bouwtentoonstelling in Nederland

Onder de titel 'Welcome into My Backyard' vindt van 2001 tot 2010 in Rotterdam-Hoogvliet de eerste Internationale Bouwtentoonstelling van Nederland plaats. Vanaf volgend jaar vormt de tentoonstelling het platform voor bijzondere projecten en ontwerpen op het gebied van stedenbouw en architectuur. Schattingen gaan uit van in totaal vier- tot achthonderdduizend bezoekers en investeringen van tientallen miljoenen guldens. Vandaag heeft Burgemeester Ivo Opstelten de plannen hiervoor overhandigd aan de staatssecretaris voor Volkshuisvesting Johan Remkes.

De tentoonstelling heeft tot doel de internationale bekendheid van de Nederlandse stedenbouw en architectuur te vergroten en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie