Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 04-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 4-07-2000 Persbericht district Den Bosch

DIEFSTALLEN PORTEMONNEES (s-Hertogenbosch) Maandagmiddag werd in een winkel aan de Pensmarkt in haar woonplaats s-Hertogenbosch, van een 59-jarige vrouw de portemonnee uit de schoudertas weggenomen. De tas is ongemerkt opengeritst. In de portemonnee zaten een identiteitskaart, een bankpas en een geldbedrag van f. 130,00.

Maandagmiddag raakte een 43-jarige Vlijmense op de Markt in s-Hertogenbosch haar portemonnee kwijt. Deze werd in een onbewaakt uit haar schoudertas weggenomen. In de portemonnee zaten naast een geldbedrag van ca. f. 175,00, een gouden halsketting, twee bankpasjes en pasjes van diverse winkels.

WINKELDIEF ONTSNAPT (s-Hertogenbosch) Een onbekend gebleven winkeldief wist maandagavond nadat hij was betrapt op het stelen van twee pakken wasmiddel aan zijn aanhouding te ontkomen. De winkelier van een winkel aan de Pastoor van Thiellaan in Hintham zag de man met de pakken naar buiten lopen zonder te betalen en sprak hem aan. De verdachte trapte de winkelier met zijn voet tegen de hand en ging er vandoor.

BEROOFD VAN GSM (s-Hertogenbosch) Een 18-jarige inwoner van s-Hertogenbosch is zondagavond op de s-Gravensandestraat in zijn woonplaats beroofd van zijn GSM. Toen hij over genoemde straat liep ging zijn telefoon over. Terwijl hij in gesprek was werd hij aangesproken door een hem onbekende jongen, die naast hem kwam lopen. Vrijwel onmiddellijk daarna voelde het slachtoffer dat hij door een andere persoon een harde trap in de rug kreeg. De man die naast hem was komen lopen griste daarop de GSM uit zijn handen. Beide overvallers gingen er hard rennend vandoor. Het slachtoffer deed maandagavond aangifte.

DRONKEN FIETSER TEGEN AUTO (s-Hertogenbosch) Een 49-jarige dronken fietser uit s-Hertogenbosch reed maandagavond op de Zuid Willemsvaart tegen een auto en kwam ten val. De man was zwaar onder invloed van alcoholhoudende drank en is na behandeling in het ziekenhuis aangehouden. Er is proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

CONTROLE SNELHEID (Heusden) Maandagmiddag is tussen 16.30 uur en 17.30 uur op de Provinciale weg N267 onder Heusden een snelheidscontrole gehouden. Ter plaatse geldt een inhaalverbod en een maximum snelheid van 80 kilometer per uur. Er zijn 25 processen-verbaal opgemaakt tegen bestuurders die sneller reden dan het vastgesteld maximum. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 150 kilometer per uur. Een bestuurder negeerde het inhaalverbod en ging ook op de bon.

INBREKER OP HETERDAAD BETRAPT (s-Hertogenbosch) Afgelopen nacht kreeg de politie van een getuige melding dat er ingebroken zou worden in een winkel aan de Lepelstraat in s-Hertogenbosch. In de winkel, waarvan een ruit van de toegangsdeur was ingeslagen, trof de politie achter de toonbank aan man aan die bezig was goederen in een plastic zak te stoppen. De verdachte, een 34 jarige inwoner van s-Hertogenbosch, kon worden aangehouden.

LOSLOPEND PAARD (Vlijmen) Vanmorgen vroeg bleek er langs de Rijksweg A59 onder Vlijmen een paard los te lopen. Het dier liet zich door enkele politiemensen vangen en in een weiland plaatsen. De eigenaar van het paard is niet bekend.

AUTO GESTOLEN (s-Hertogenbosch) In de nacht van maandag op dinsdag is vanaf de Tweede Hambaken een rode Ford Transit, ingericht voor personenvervoer en voorzien van het kenteken PL-FL-83 gestolen.

TAS GESTOLEN (Nieuwkuijk) In de nacht van zaterdag op zondag is in een horecagelegenheid aan de Nieuwkuijksestraat in Nieuwkuijk van een 15-jarige Vlijmense haar schoudertas gestolen. Terwijl zij stond te dansen voelde zij dat haar tas van haar schouder werd afgetrokken. Zij draaide zich om maar kon niet waarnemen wie de diefstal gepleegd had. In de tas zaten haar identiteitskaart, make-up spullen, een geldbedrag van f. 40,00 en een bankpas. Zij deed dinsdagmiddag aangifte.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie