Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss

Datum nieuwsfeit: 04-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 4-07-2000
Persbericht district Maasland

DIEFSTAL TAS OSS Op 3 juli 2000 omstreeks 16.20 uur is van een 19 jarig vrouw uit Oss een tas gestolen. De vrouw reed op de Bram van den Berghstraat te Oss, toen ze werd aangesproken door een nog onbekende man. De vroeg haar om een vuurtje. Toen de vrouw dit uit haar tas wilde pakken, ging de man er met de tas vandoor. In de tas zat een GSM, kleding en eten voor haar dochtertje dat achter op de fiets zat.

INBRAAK AUTO OSS Uit een auto aan de Nieuwe Brouwerstraat te Oss is op 3 juli 2000 radardetector twv f 400,- ontvreemd. De daders vernielden een portierruit.

INBRAAK WONING OIJEN Bij een inbraak in een woning aan de Bernhardweg te Oijen in de nacht van 3 op 4 juli 2000 een zwarte Volkswagen Golf, kenteken 12-FH-DD ontvreemd. Waarde f 75.000,-- DE daders forceerden een raam. Uit de garage werd de auto ontvreemd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie