Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Consulting-partnership ePresence en Vignette

Datum nieuwsfeit: 04-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
ePRESENCE VORMT CONSULTING-PARTNERSHIP MET VIGNETTE VOOR GEPERSONALISEERDE WEBOPLOSSINGEN

Directory- en e-services van ePresence zorgen voor uitbreiding van V/5 E-business Platform van Vignette

Maarssen, 4 juli 2000 - ePresence, Inc. (NASDAQ: EPRE), een van de marktleiders op het gebied van e-services gebaseerd op geavanceerde internettechnologieën, heeft vandaag een wereldomspannend consulting-partnership aangekondigd met Vignette Corporation (NASDAQ: VIGN), leverancier van e-businesstoepassingen voor het creëren van on-linebedrijven. Door deze samenwerking kunnen de klanten van ePresence en Vignette een beroep doen op ervaren consultants voor diensten op het gebied van personalisering, content-management, eCRM en directoryservices, gebaseerd op de nieuwe V/5 Series van Vignette, bestaande uit een platform met bijbehorende toepassingen voor e-business.

"Door het uitgebreide V/5 E-business PlatformTM van Vignette te combineren met onze adviesdiensten kunnen bedrijven voor hun e-business beschikken over verregaand gepersonaliseerde oplossingen, rijk aan informatie", aldus Scott Silk, Senior Vice President Marketing & Business Development van ePresence. "En door de combinatie van de LDAP-functionaliteit van V/5 en onze uitgebreide directorycapaciteiten bevinden wij ons bovendien in een unieke positie om de bestaande en toekomstige Vignette-klanten oplossingen te bieden die uitgaan van deze specifieke directory-services."

Door de verscheidenheid aan mogelijkheden (waaronder personalisering, klantsegmentering en LDAP-functionaliteit) zorgen de producten van Vignette ervoor dat internetbedrijven hun relatie met bestaande klanten kunnen uitbreiden en een relatie met nieuwe klanten kunnen aangaan, terwijl tegelijkertijd de transacties met leveranciers en partners worden vereenvoudigd. Dat alles vergroot de tevredenheid van de klanten en de rentabiliteit van het bedrijf.

ePresence biedt e-diensten aan waarmee klanten de belofte van het Internet in praktijk kunnen brengen door middel van gepersonaliseerde oplossingen voor de interactie met klanten. ePresence levert de geïntegreerde webtoepassingen van Vignette waarmee klanten kunnen beschikken over content-management, personalisering, business-intelligence en eCRM-oplossingen.

ePresence, Inc.
ePresence, Inc. (NASDAQ: EPRE) is een van de marktleiders op het gebied van e-services gebaseerd op geavanceerde Internettechnologieën. ePresence Solutions, de in Westboro, Massachusetts, gevestigde divisie e-services van ePresence, is gespecialiseerd in Internet-oplossingen op basis waarvan bedrijven op een meer persoonlijke manier contact kunnen onderhouden met hun klanten, businesspartners en werknemers. Op basis van de opgebouwde deskundigheid op het gebied van klantgerichte Internet-technologieën kunnen de consultant, partners en methodieken van ePresence bedrijven helpen bij het oppakken van nieuwe e-businessmodellen, de uitbreiding van de diverse leverings- en afzetkanalen en de realisering van groei. ePresence Ventures, tenslotte, richt zich op het overnemen van en investeren in bedrijven die met hun activiteiten de e-services van ePresence kunnen aanvullen. ePresence bezit tevens 40% van de aandelen van Switchboard, Inc. (NASDAQ: SWBD), een belangrijk netwerk op het Internet, waar klanten, handelaars en adverteerders elkaar vinden. Kijk voor meer informatie op www.epresence.com of u kunt contact opnemen met:
Text 100 B.V.
Remco Vogelzang Dennis Doodeman
Tel: 020 530 43 49 Tel: 020 530 43 45
E-mail: (remcov@text100.nl) E-mail: (dennisd@text100.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie