Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verslag Dutch Junior Open dag 3

Datum nieuwsfeit: 04-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
For entries:
Mrs. Marianne Vollers
Eerste Groenelaan 6

1901 HS Castricum
Phone: 31(0)251 650263
Telefax: 31(0)251 652033
Email: (marvollers@vankeeken.nl)
Website: www.vankeeken.com

Castricum, 4 juli 2000

Biesterbos Groep Dutch Junior Open: Dag 3

Vandaag is op de banen van T.C. Bakkum de eerste ronde van het hoofdtoernooi van het Biesterbos Groep Dutch Junior Open gespeeld. Zowel in het jongens- als het meisjestoernooi kwamen verschillende Nederlandse spelers in actie.

In beide categorieën hebben 16 spelers, op grond van hun ranking, een beschermde status toebedeeld gekregen. Zij hoeven zich pas in de tweede ronde te meten met de concurrentie. De Nederlandse deelname aan het sterk bezette toernooi is na de eerste echte wedstrijd dag al meer dan gehalveerd. Bij de meisjes bereikten vier van de elf Nederlandse deelneemsters de tweede ronde. Naast de als 15de geplaatste Inge de Geest waren dit Evelien van Mourik, Elise Tamaela en Karen Rombouts. Van Mourik was in twee sets de meerdere van landgenote Bo Verhulsdonk (6-1 6-4). Tamaela was duidelijk een maatje te groot voor Marieke de Jong (6-0 6-1). Karen Rombouts maakte de meeste indruk door de Duitse Oosterhof in twee korte sets naar huis te sturen (6-1 6-2). Bij de jongens bereikten 4 van de 13 vaderlandse talenten de tweede ronde. Bart van Delft en Bart de Gier staan respectievelijk 8ste en 10de op de lijst van beschermde spelers en konden derhalve het racket in de tas laten. Bas van der Valk versloeg in een kwalitatief hoogwaardige partij de Japanner Go Sueda met 6-2 en 6-4. De Roemeen Adrian Barbu moest zijn meerdere erkennen in Michel de Koning; 6-. In het jongensdubbelspel wisten de plaatselijke talenten Bart-Jan de Kreuk en Ruud Vis de tweede ronde te bereiken. Zij versloegen de het duo Capucci (Venezuela) en Heyl (Zuid-Afrika) met 6-3 7-5.

Voor meer informatie: Biesterbos Groep Dutch Junior Open Remko de Beer en Tonny Hendriks Tel. (0251) 65 33 63

Voor meer informatie:

Biesterbos Groep Dutch Junior Open

Remko de Beer of Tonny Hendriks
Tel. 0251-653363

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie