Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgers tijdelijk burgemeester van Middelburg

Datum nieuwsfeit: 04-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zeeland


Burgers tijdelijk burgemeester van Middelburg

Vandaag heeft de burgemeester van Middelburg, mr. L.H.B. Spahr van der Hoek, aan de Commissaris van de Koningin, drs. W.T. van Gelder meegedeeld met onmiddellijke ingang voor onbepaalde tijd met verlof te gaan.
De Commissaris heeft na overleg met een delegatie van het gemeentebestuur van Middelburg besloten de heer mr. D.C.M. Burgers, voormalig burgemeester van 's- Hertogenbosch, aan te stellen tot waarnemend burgemeester.
De heer Burgers was reeds eerder waarnemend burgemeester van Middelburg (van 16 januari 1996 tot 1 juni 1997). Zoals bekend heeft de gemeenteraad van Middelburg op 22 juni jl. het vertrouwen in burgemeester Spahr van der Hoek opgezegd. Zo spoedig mogelijk zal tussen de raadslieden van de heer Spahr van der Hoek en de gemeente Middelburg een begin worden gemaakt met de onderhandelingen over een afvloeiingsregeling.
Als partijen daarover overeenstemming hebben bereikt, zal de minister van BZK beslissen over het ontslag van de heer Spahr van der Hoek.
4 juli 2000; VdLinde; tel. 631399; 58/2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie