Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Radio-uitzending Evers Staat Op in verkeerstoren Schiphol

Datum nieuwsfeit: 04-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
P E R S B E R I C H T

Evers Staat Op 90 meter
Unieke live-uitzending vanuit verkeerstoren Schiphol
Maandag 3 juli 2000 - Morgenochtend zal de populaire ochtendshow van Radio
538, Evers Staat Op, éénmalig live worden uitgezonden vanuit de ruim 100 meter hoge verkeerstoren van Luchtverkeersleiding Nederland op Schiphol. Deze exclusieve uitzending is gelijk de kick-off voor een radio wervingscampagne voor aspirant verkeersleiders van LVNL.
Tijdens de uitzending zullen live interviews met enkele luchtverkeersleiders licht werpen op dit unieke beroep, bestaande uit een kleine elite groep van hardwerkende professionals voor wie veiligheid en milieu voorop staan. Naast de reguliere items als historische feiten, actualiteiten van de dag, veel humor en natuurlijk hits van nu en een jong verleden, wordt er tijdens de uitzending ook weer een belspel gespeeld. Hierbij is voor 10 personen een exclusief bezoek aan de verkeerstoren en torensimulator te winnen.

Sinds 17 april jl. is Evers Staat Op te horen op Radio 538. In de korte tijd dat Edwin Evers, Rick en Cobus de ochtendshow dagelijks van 6.00 tot 9.00 uur bij de commerciële zender presenteren, zijn de luistercijfers in dit tijdvak met bijna 50% gestegen.

Radio 538
Radio 538 maakt radio in de breedste zin van het woord voor iedereen die zich jong voelt. In de doelgroep 13 tot 19 jaar is Radio 538 met een marktaandeel van 29,7% marktleider. Ook in de doelgroep 20 tot 35 jaar scoort Radio 538 opvallend hoog; het station is in deze doelgroep het derde station. Het marktaandeel 10+ is op dit moment 8,1%. Radio 538 is in heel Nederland op de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland / Randstand en ver daarbuiten: 101.2 FM, Rotterdam / Den Haag / Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland / Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is ook te vinden op www.radio538.nl.Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie