Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Speciale afdeling 'Waterbehandeling' bij Hoek Loos

Datum nieuwsfeit: 04-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Hoek Loos

Speciale groep 'Waterbehandeling' bij Hoek Loos

Gassenleverancier Hoek Loos (Schiedam) heeft een specialistische afdeling in het leven geroepen voor waterbehandeling met industriële gassen. Het bedrijf wil hiermee veel actiever dan voorheen een milieubewust alternatief bieden voor de traditionele waterbehandelings-methoden. Overigens zal de steeds meer op hergebruik gerichte wetgeving opdrachtgevers eerder interesseren in dit soort alternatieven.

Gassen, gasdoseer- en injectie-apparatuur
Reeds jaren beschikt Hoek Loos over, resp. ontwikkelt het zelf uitgebreide toepassingskennis van bijvoorbeeld kooldioxide, zuurstof en stikstof op alle terreinen van de waterbehandeling. Hierbij gaat het niet alleen om proces- en afvalwater, maar ook ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie