Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Convenant Benchmarking Energie Efficiency in Zeeland

Datum nieuwsfeit: 04-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zeeland


Convenant Benchmarking Energie Efficiency

Dinsdag 4 juli a.s. ondertekenen gedeputeerde voor milieuzaken, de heer mr. drs. A.J.G. Poppelaars en de heer ir. J. Duerloo, general manager van Hydro Agri Sluiskil BV een convenant Benchmarking Energie Efficiency. De ondertekening vindt plaats in het provinciehuis, Abdij 6, Middelburg. Na een welkomstwoord van de heer Poppelaars, zal de heer Duerloo een toelichting geven. In het Convenant Benchmarking Energy Efficiency verplichten grote energie intensieve ondernemingen in Nederland zich om tot's werelds beste te behoren als het gaat om energie-efficiency. Benchmarking is het onderling vergelijken van de prestaties van soortgelijke procesinstallaties. ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie