Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Marcel Gelderblom van World Online naar CompuServe

Datum nieuwsfeit: 05-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

AOL Europe (CompuServe)
Marcel Gelderblom van World Online naar CompuServe 5 - 7 - 2000

Vanaf 3 juli is Marcel Gelderblom (34) werkzaam als Director Online Development bij CompuServe Nederland. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de afdelingen Editorial, Technology en Content, waar 20 mensen werken. In zijn vorige baan als Content Director bij World Online was Gelderblom verantwoordelijk voor de internationale content en was hij lid van het internationale management team.
Daarvoor was hij werkzaam bij Polygram als International Exploitation Manager en als Artist & Repertoire Manager bij Mercury Records.

CompuServe neemt in het huidige aanbod van providers een duidelijk positie in als internet- én contentprovider. Het belang van de eigen content en diensten staat buiten kijf en het hoge ambitieniveau van CompuServe wordt onderstreept door een aantal contentdeals die we binnenkort bekend kunnen maken, aldus Gelderblom.
CompuServe
CompuServe Nederland biedt een betrouwbare internetverbinding en gebruiksvriendelijke diensten als eigen Nederlandstalige software, actuele content, ouderlijk toezicht en discussieforums. Onlangs introduceerde CompuServe Instant Messenger in Nederland, dat zorgt voor directe online communicatie met vrienden, familie en collegas, waar ook ter wereld. CompuServe Nederland biedt ook diensten aan in België en Luxemburg en is onderdeel van AOL Europe, met meer dan 2400 medewerkers een van de grootste Europese aanbieders van internet en e-commerce.

AOL Europe
AOL Europe is de grootste multinationale Internet, online en e-commerce service provider. AOL Europe brengt de merken AOL, CompuServe, Netscape Online, Instant Messenger op de markt in negen landen en in vier talen. AOL biedt het hele gezin toegang tot de online wereld, met interactieve opleidingen, entertainment, financieel nieuws en informatie. CompuServe in Engeland, Frankrijk, Zwitserland en Duitsland richt zich vooral op de new professional met speciale informatie, toegang tot grote databases en professionele communicatie mogelijkheden. Netscape Online is de gratis internetprovider van AOL in Engeland. Als onderdeel van de AOL Anywhere Strategy heeft AOL Europe een aantal allianties aangekondigd met fabrikanten en marktpartijen op het gebied van mobiele netwerken om de AOL diensten ook makkelijk toegankelijk te maken voor de mobiele communicatiemiddelen.
Gonneke Klützow
CompuServe Nederland
e-mail: (gonnekek@cs.com)
tel: 030-284 0600
fax: 030-284 0601
www.compuserve.nl

Thijs vant Hof
DLV Public Relations
e-mail: (info@dlvpr.nl)
tel: 023-554 2030
fax: 023-562 8386
www.dlvpr.nl/pressroom

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie