Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 05-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Persberichten van woensdag
16:24 woensdag 5 juli 2000

Martin Panman
0651611628

Assen
Mishandeling

Vanmiddag is een man, werkzaam in de bibliotheek aan het Forum in Assen mishandeld. De man, een 44 jarige inwoner van Assen, kreeg een melding dat er iemand lag te slapen in de leeshoek van de bibliotheek. De Assenaar maakte de man wakker en verzocht hem het pand te verlaten. De man deed dit en liep met de Assenaar in de richting van de uitgang. Toen de man echter bijna buiten was, draaide hij zich om en gaf de Assenaar een vuistslag tegen zijn oog. Het glas van zijn bril en de bril braken hierdoor. Verder liep hij een blauw oog op en moest zich onder doktersbehandeling stellen. De man doet aangifte en de politie stelt een verder onderzoek in.

Zuidwolde
Verkeersongeval

Een 16 jarige bestuurder uit Zuidwolde nam vanmiddag in een bocht naar links de binnenbocht. Op de Middelveenseweg reed hij frontaal tegen een tegemoet komende auto op, bestuurd door een 47 jarige vrouw uit Zuidwolde. Zowel de bromfiets als de auto werden beschadigd. De bestuurder liep een gekneusd onderbeen op.

Klazienaveen
Diefstal auto

Vannacht is in Klazienaveen een personenauto gestolen. De auto stond geparkeerd voor een woning aan De Klap. Het betreft een Volkswagen passaat, kleur grijs, voorzien van het kenteken GL-ZL-59. Eén van de wielen van de auto was een zogenaamde thuiskomer. De 40 jarige eigenaar deed aangifte.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie