Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vlaams Parlement ontvangt kwartmiljoenste bezoeker

Datum nieuwsfeit: 05-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Vlaams Parlement

Brussel, 5 juli 2000

Het Vlaams Parlement ontvangt kwartmiljoenste bezoeker

Het Vlaams Parlement heeft vandaag, woensdag 5 juli, zijn 250.000e bezoeker verwelkomd: ir. Willy Kwanten, die deel uitmaakte van een kring landbouwingenieurs van Limburg. De kring had het Vlaams Parlement uitgekozen als bestemming voor een educatieve uitstap.

De kwartmiljoenste bezoeker en zijn groep zijn op een bijzondere wijze ontvangen en begroet door parlementsvoorzitter Norbert De Batselier. Op het moment dat zij, zoals alle bezoekersgroepen, even de plenaire vergadering bijwoonden, vroeg voorzitter De Batselier van op zijn voorzittersstoel de aandacht van de Vlaamse volksvertegenwoordigers voor de gevierde bezoeker. De Vlaamse volksvertegenwoordigers bedachten de heer Willy Kwanten met een algemeen applaus. Op het einde van de rondleiding ondertekende de 250.000e bezoeker het Gulden Boek van het Vlaams Parlement.

250.000 bezoekers sinds de opening van het Vlaams Parlementsgebouw in 1996 is het resultaat van niet aflatende inspanningen van het Vlaams Parlement om de afstand met de burgers zo klein mogelijk te houden. Parlementsvoorzitter Norbert De Batselier beklemtoonde in zijn welkomstwoord de “glazen huis”-politiek van het Vlaams Parlement.

Meer informatie :
Kris Van Esbroeck,
Directeur Externe Relaties en Intern Beheer
Vlaams Parlement
1011 Brussel
Tel. 02/552.15.09
0495/36.52.88
(externe.relaties@vlaamsparlement.be)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie