Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Rijn & IJssel

Datum nieuwsfeit: 05-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 5-07-2000

Politiebericht Utrecht: district Rijn & IJssel, 09.40 uur
Peuter te water

ZEGVELD Op dinsdag was een 3-jarige peuter uit Tilburg met zijn moeder op visite bij familie aan de Clausstraat. Het jongetje was aan het spelen op het grasveld nabij de woning. Plotseling viel het jongetje in de sloot. Zijn neefje waarmee hij aan het spelen was, rende direct nar de woning om hulp te halen. Een buurmeisje (leeftijd onbekend) zag het beentje van het jongetje nog boven het kroos uitsteken, pakte het beentje beet en trok het jongetje op het droge.

Op het droge begon het jongetje direct water uit te spugen en te huilen. Een ter plaatse gekomen arts constateerde dat het jongetje buiten de schrik nagenoeg niets mankeerde. Voor alle zekerheid is het jongetje ter controle nog per ambulance naar het Hofpoort ziekenhuis vervoerd.

Aan het heldhaftige meisje is door een politieman een Good bear gegeven.

Controle 'Niets erin, niets eruit'

WOERDEN Op dinsdagmiddag heeft de politie in het kader van de actie 'Niets erin, niets eruit' geparkeerde autos gecontroleerd. Van de 21 gecontroleerde voertuigen lag er in 11 duidelijk zichtbare buit. 6 voertuigen bleken in het geheel niet afgesloten te zijn.

De politie wil autobezitters er nogmaals op wijzen geen zichtbare buit in de auto achter te laten. Dit daar de kans dat de auto door autokrakers wordt opengebroken anders zeer wel aanwezig is. Ook het niet afsluiten van de auto maakt het voor autodieven weer zeer gemakkelijk de gehele auto weg te nemen.

Gordelcontrole

WOERDEN Op dinsdag heeft de politie gordelcontroles uitgevoerd bij Achthoven-Oost en bij de afrit zuidbaan Woerden van de A12. Hierbij werden 13 bestuurders bekeurd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie