Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Haarlems Dagblad Open Tuindagen succesvol afgesloten

Datum nieuwsfeit: 05-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlem

Grote prijzenregen op de Grote Markt

Haarlems Dagblad Open Tuindagen succesvol afgesloten

De zesde Haarlems Dagblad Open Tuindagen zijn succesvol afgesloten. Ruim zevenhonderd fietsers stapten de afgelopen week op hun fiets om de mooiste tuinen in Haarlem te keuren. Ook de bloemenmarkt op de Grote Markt werd afgelopen zondag drukbezocht. Wethouder Ton Smit maakte aan het eind van de middag de prijswinnaars van de Open Tuindagen bekend. De hoofdprijs was een tweedaags fietsarrangement voor twee personen naar Overijssel langs diverse tuinstijlen. Deze prijs werd na loting toegekend aan de bewoners van de Oostenrijklaan 25. De prijs voor de mooiste wijk ging naar de
Bomenbuurt/Stuijvesantbuurt. Deze wijk wordt de komende weken door de afdeling Natuur en Landschap in de bloemen gezet. De prijs voor de mooiste gemeenschappelijke tuin ging naar de Willem Bontekoestraat. De tuincommissie van de hofjes aan de Kleverlaan kregen in deze categorie een aanmoedigingsprijs. In de categorie achtertuinen scoorde de achtertuin van de bewoners aan de Bernadottelaan 100 het mooist. De achtertuinen van bewoners van de flats aan de Louis Pasteurstraat 18 en 26 kregen voor hun achtertuinen een aanmoedigingsprijs.
5 juli 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie