Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internetdebat gemeentelijk cultuurbeleid Vlaanderen verlengd

Datum nieuwsfeit: 05-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSMEDEDELING VAN HET KABINET VAN

MINISTER BERT ANCIAUX

VLAAMS MINISTER VAN CULTUUR, JEUGD, BRUSSELSE

AANGELEGENHEDEN EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING

05 JULI 2000

INTERNETDEBAT GEMEENTELIJK CULTUURBELEID VERLENGD TOT 15

JULI

Minister van Cultuur Bert Anciaux lanceerde begin mei drie beleidsinitiatieven i.v.m. het gemeentelijk cultuurbeleid, de culturele centra en de openbare bibliotheken. De integrale teksten zijn te vinden op www.vlaanderen.be/cultuur en op het Bibnet.
De minister startte rond deze teksten onmiddellijk een breed maatschappelijk debat. Alle mogelijke betrokkenen, verenigingen, verantwoordelijken van culturele centra, vormingsinstellingen, musea, bibliotheken, cultuurdiensten, maar ook groepen uit de bevolking, gemeentebesturen en elke burger kan reageren. De discussie was open tot einde juni, maar wordt nu verlengd tot 15 juli. Daarna worden voor de drie beleidsinitiatieven decreten gemaakt en ingediend in het parlement. Het is de bedoeling dat de decreten voor het gemeentelijk cultuurbeleid, de culturele centra en de openbare bibliotheken ingaan op 1 januari 2002.

info : persdienst minister Anciaux - tel. (02) 553 28 11 e-mail: (persdienst.anciaux@vlaanderen.be)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie