Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 06-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Donderdagochtend tot 8.00 uur
08:36 donderdag 6 juli 2000

Ernest Zinsmeyer 0622 662875

MEPPEL

Bromfietser gewond
Woensdagmiddag rond 17.15 uur is een 16-jarige bestuurster van een bromfiets, afkomstig uit De Wijk, gewond geraakt bij een ongeval. Ze reed over de Stationsweg, toen een voor haar rijdende auto remde. Zij remde ook, maar ging op het natte wegdek onderuit. Ze is met een gebroken elleboog en een hersenschudding overgebracht naar het ziekenhuis.

SLEEN

Fietser gewond
Woensdagavond omstreeks 21.45 uur is een 43-jarige man uit Emmen gewond geraakt. Hij reed op zijn racefiets over de Menso Altingstraat, en kreeg op de kruising met de Groningerweg geen voorrang van een 33-jarige automobilist uit Emmen. De fietser botste tegen de zijkant van de auto, sloeg over de motorkap heen en kwam op de grond terecht. Hij is met hoofdletsel overgebracht naar het Scheperziekenhuis in Emmen.

EMMEN

Inbraak in auto
Woensdagavond is ingebroken in een auto op het parkeerterrein van De Horst aan de Rondweg. Een 21-jarige vrouw uit Emmen deed aangifte. Een ruit van de auto was vernield, en uit de auto was een tas weggenomen, met daarin enkele bankpasjes en een geldbedrag van zon F150.-
ASSEN

Winkeldiefstal
Woensdagmiddag tegen 17.30 uur is een 12-jarig meisje uit Assen betrapt bij de diefstal van een paar oorbellen. Dat gebeurde in een winkel aan het Forum. Ze is doorgestuurd naar HALT.
WESTERBORK

Autobrand
Woensdagnacht omstreeks 1.30 uur is een auto in brand geraakt, en uitgebrand. Een 30-jarige man uit Wildervank reed met zijn auto over de N381, toen de snelheid terugzakte tot ongeveer 60 kilometer per uur, en er rook onder het dashboard vandaan kwam. De man zette de auto aan de kant, en stapte uit. Even later stond de auto in lichterlaaie. De brandweer bluste de boel.

ASSEN

Boetegel = Sneu Geld vordert twee rijbewijzen in. klik op sneu geld.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie