Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Vecht & Venen

Datum nieuwsfeit: 06-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 6-07-2000

Politiebericht Utrecht: district Vecht & Venen, 08.35 uur
Snorder berooft klant

BREUKELEN Op donderdag, omstreeks 03.30 uur, stapte een 20-jarige man uit Amsterdam in Amsterdam bij een snorder (illegale taxi) in zijn auto. De afspraak was dat de snorder hem naar Utrecht zou brengen.

Onderweg naar Utrecht stopte de snorder bij het benzinestation Haarrijn aan de A2. Beiden liepen het benzinestation binnen, maar plotseling liep de snorder snel terug naar de auto, kennelijk met de bedoeling zijn klant daar achter te laten.

De klant rende achter hem aan, waarna de snorder een mes trok, de klant bedreigde en hem dwong een ketting en zijn geld af te geven. Vervolgens verdween de snorder in zijn auto.

De beroofde man is door de politie naar Utrecht gebracht.

Teveel gedronken

MAARSSEN Op woensdag, omstreeks 23.30 uur, zagen politiemensen een auto opvallend langzaam rijden op de Straatweg, komende uit de richting van Breukelen en gaande in de richting van Maarssen.

Op de Ruimteweg gaven de politiemensen de automobilist een stopteken. Bij de blaastest bleek dat de man teveel had gedronken. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Op het bureau blies de man 315 ug/l (0,8 promille). De man kreeg een bekeuring van f400,- en een rijverbod van 2 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie