Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Den Bosch: tentoonstelling opgraving Keizershof

Datum nieuwsfeit: 06-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente 's-Hertogenbosch

Tentoonstelling opgraving Keizershof

do 06 juli 2000

Tot begin december is in de hal van het Stadskantoor een tentoonstelling over de historie van de Keizershof te bezichtigen. De tentoonstelling draagt de titel "Opgraving Keizershof, archeologisch onderzoek naar een adellijke behuizing" en geeft actuele informatie over de voortgang van het archeologisch onderzoek aan de Keizerstraat.

In de tentoonstelling komen de volgende themas aan de orde: de ligging van de Keizershof in de stad, archeologisch onderzoek in de omgeving van de Keizershof (Joriskapel en Achter het Verguld Harnas), de historie van de Keizershof, de geschiedenis van de scholen, het belastingkantoor en het huidige Stadskantoor en de resultaten van het huidige archeologisch onderzoek. Dit laatste thema wordt regelmatig geactualiseerd.

Openingstijden

De tentoonstelling is vanaf 6 juli tot het einde van dit jaar gratis te bezichtigen in de hal van het Stadskantoor, Wolvenhoek 1. De openingstijden zijn: maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 15.00 uur, donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur en vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie