Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Defensie: laatste KFOR-Genisten keren terug

Datum nieuwsfeit: 06-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MINISTERIE DEF

http://www.mindef.nl

MINDEF: LAATSTE KFOR-GENISTEN KEREN TERUG

De laatste 80 Nederlandse landmachtmilitairen van het geniehulpbataljon, waaronder commandant luitenant-kolonel A. Ooms, keren morgen (7 juli) terug uit Kosovo. Het uit in totaal 850 militairen bestaande bataljon heeft de afgelopen zes maanden hulpgoederen getransporteerd en infrastructurele herstelwerkzaamheden uitgevoerd voor de wederopbouw van Kosovo.

Met deze terugkeer beëindigd Nederland de militaire bijdrage aan de operatie in Kosovo. Een Duitse eenheid heeft de verantwoordelijkheid in het gebied rond Prizren overgenomen. De Nederlandse militaire aanwezigheid op de Balkan concentreert zich voortaan op de operatie in Bosnië, waar binnenkort ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie