Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Spectaculaire stijging bezoekers website Cartoon Network

Datum nieuwsfeit: 06-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT
Amsterdam 6 juli, 2000

Spectaculaire stijging bezoekers website Cartoon Network

Meer dan 1 miljoen bezoekers per maand

Sinds de start van de Nederlandse website van Cartoon Network in februari jl. is het aantal pageviews opgelopen van 13.960 op 1 februari tot 69.821 op
1 juli.
Hiermee komt het gemiddeld aantal pageviews in de maand juni op 1.009.656. Het spel EURO TOON THOUSAND dat tijdens de EK 2000 gespeeld kon worden op de cartoon-site trok daarboven ook nog eens 37.000 pageviews extra per dag die apart werden geregistreerd via de zusterwebsite in Engeland.
“Het succes van onze website hebben we voor het grootste deel te danken aan de regelmatige aanvulling van nieuwe spelletjes. De kijker heeft duidelijke behoefte aan een groot en gevarieerd aanbod van online entertainment dat in relatie staat met zijn favoriete televisiestation. Hiermee kunnen we ons onderscheiden” aldus Mathieu Nagelkerke, Algemeen Directeur van Cartoon Network in Nederland en Vlaanderen.

WWW.CartoonNetwork.nl staat boordevol informatie over de cartoons, de cartoonsterren en de tv-programma's. Verder zijn er tal van foto's, geluidsfragmenten en films te zien van bijna alle cartoonhelden. De website van het cartoonstation onderscheidt zich door het grote aanbod aan (interactieve) spelletjes. Elke maand zorgt Cartoon Network o.a. voor nieuwe en nog leukere spelletjes om aan de grote behoefte en vraag te kunnen voldoen. Dit betekent dat de site telkens anders oogt, een nieuwe beleving geeft aan de bezoekers en dus ook steeds aantrekkelijk blijft.


////

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie