Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Boxtel

Datum nieuwsfeit: 06-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 6-07-2000 Persbericht district Aa & Dommel

INBRAAK WONING (Vught) Woensdagmiddag is ingebroken in een woning aan Den Dries in Vught. Een deur van de woning werd opengebroken. Alle kamers werden doorzocht. Nog onbekend is wat er is gestolen.

INBREKER OVERLOPEN (Boxtel) Woensdagavond is in een woning aan de Leenhoflaan een inbreker overlopen. Rond 19.30 uur kwam een van de bewoners thuis. Op het moment dat deze bewoner door hal liep kwam juist de inbreker van de trap naar beneden gelopen. De man wist via de achterzijde van de woning te ontkomen. Een toevallige passant heeft nog geprobeerd te man te achterhalen, echter zonder resultaat. Zover bekend is er niets gestolen.

GESTOLEN AUTO AANGETROFFEN (Boxtel) Op een parkeerplaats aan Hoogheem in Boxtel is donderdagmorgen een aangetroffen. Deze auto een Mazda 626 bleek op 6 mei in Den Bosch gestolen te zijn.

WINKELDIEFSTAL (Sint Michielsgestel) Donderdagmorgen werd een winkeldiefstal gemeld bij een winkel aan de Nieuwstraat in Sint Michielsgestel. In de winkel waren enkele bodystockings gestolen. Vanuit een andere winkel aan de Nieuwstraat werd ook kledingstukken en een dekbedovertrek gestolen. In de nabijheid van de winkel kon een 59-jarige vrouw uit Vlijmen worden aangehouden. De vrouw wordt er van verdacht betrokken te zijn bij de winkeldiefstal.

HANDGRANAAT GEVONDEN (Vught) Donderdagmorgen hebben enkele spelende kinderen in het Reeburgpark in Vught een handgranaat gevonden. De handgranaat is waarschijnlijk afkomstig van een van de strijdende partijen uit de 2e wereldoorlog. Op advies van een van de ouders hebben de kinderen de granaat op het politiebureau afgegeven. Als dergelijk oud wapentuig wordt gevonden is het raadzaam, dit te laten liggen, te markeren en de politie te waarschuwen, zodat deze de explosieve opruimingsdienst het explosief kan laten ruimen.

INBRAAK AUTO (Boxtel) In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de van Ranststraat in Boxtel. Een portier van de auto werd opengebroken. De autoradiocd-speler werd gestolen.

VERDACHTE DOOD TAXICHAUFFEUR IN BEWARING Donderdagmiddag is de 18-jarige verdachte van de gewelddadige dood van de taxichauffeur uit Haaren door de rechter-commissaris in bewaring gesteld. Donderdagmorgen heeft onder grote belangstelling de begrafenis van de taxichauffeur plaatsgevonden in Haaren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie