Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Microsoft geeft Commerce Server 2000 bèta vrij voor klanten

Datum nieuwsfeit: 06-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Microsoft geeft Commerce Server 2000 bèta vrij voor klanten

Compleet e-commerce systeem biedt snellere time-to-market en krachtige analysemogelijkheden; brede ondersteuning van partners

Schiphol-Rijk/Brussel, 6 juli 2000 - Microsoft maakt bekend dat de bètaversie van Microsoft Commerce Server 2000 nu beschikbaar is voor test- en evaluatiedoeleinden. Commerce Server 2000, een vergaande upgrade van Site Server 3.0 Commerce Edition, is geheel ontworpen voor de volgende generatie e-business. Het product beschikt over vele nieuwe mogelijkheden voor personificatie, gebruikers- en catalogusbeheer, alsmede geavanceerde analysefuncties. Microsoft en haar partners kondigen tevens een reeks compatibele producten aan, die voortbouwen op en nauw integreren met Commerce Server 2000, op het gebied van content management en zakelijke analyses. De uiteindelijke versie van het product wordt dit najaar verwacht.

'time-to-market' bij het bouwen van op maat gemaakte, effectieve e-commerce verkoopoplossingen die het klanten zo gemakkelijk en aantrekkelijk mogelijk maken om producten of diensten te kopen. Ook voorziet het product managers van geavanceerde beslissingsondersteunende hulpmiddelen en een betere controle over de online onderneming. Commerce Server is een geïntegreerd onderdeel van het Microsoft Windows DNA 2000-platform en is een zeer schaalbare oplossing waarmee klanten sneller online kunnen gaan, hun bestaande interne en partnerapplicaties kunnen integreren en hun online onderneming kunnen uitbreiden voor het stimuleren van herhalingsaankopen alsmede het vormen van nauwere zakenrelaties.

"De nieuwe mogelijkheden van Commerce Server stellen site managers in staat de verkoopkant van hun Business-to-Business of Business-to-Consumer sites efficiënt te beheren, terwijl de effectiviteit van de site wordt verbeterd en continu wordt gecontroleerd," zegt Paul Flessner, vice president of Windows DNA and Web Services Development bij Microsoft.

Compleet systeem geoptimaliseerd voor e-commerce applicaties Commerce Server 2000 is ontworpen met het oog op maximale flexibiliteit en uitbreidbaarheid. Het biedt de faciliteiten voor e-business transacties, met systemen voor het samenstellen van gebruikersprofielen, flexibele transactieverwerking en doelgerichte marketing. Dit alles is geïntegreerd in een compleet fundament dat geheel kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een online-onderneming.

Tot de nieuwe kenmerken behoren:

· Profiling System en Targeting System - maken het profileren en beheren van klanten en partners mogelijk, alsmede geavanceerde personificatie en doelgerichte marketingcampagnes (bijvoorbeeld advertenties, direct mail en cross- en up-selling). Hiermee kunnen one-to-one marketinginitiatieven worden ontplooid, waarbij gebruikers informatie krijgen aangeboden die het meest relevant voor hen is, op basis van persoonlijke voorkeuren, bedrijfsprocessen en door het systeem gegenereerde aanbevelingen.

· Product Catalog System - beheert producten en diensten, en biedt faciliteiten voor het vaststellen van speciale prijzen, snelle zoekmogelijkheden en het uitwisselen van catalogusinformatie met handelspartners.

· Business Processing Pipelines System - voorziet in een uitbreidbaar raamwerk voor het definiëren en verbinden van de verschillende stadia van bedrijfsprocessen, voor geoptimaliseerde orderverwerkingssystemen, advertentiecampagnes, merchandising, content selectie en andere processen.
Snellere realisatietijd van op maat gemaakte e-commerce oplossingen Microsoft heeft in Commerce Server 2000 tools en kant-en-klare zakelijke componenten opgenomen waarmee klanten snel live kunnen gaan met een dynamische e-commerce site. Ontwikkelaars hoeven deze componenten niet zelf te creëren. Twee 'Solution Sites', die met het product worden meegeleverd, integreren alle kerncomponenten van Commerce Server 2000 voor retail- of toeleverancier-scenario's. Deze startapplicaties bieden een volledig geïntegreerd fundament om het product te evalueren, snel met de ontwikkeling te beginnen, ze te configureren en aan te passen aan de wensen van de klant.

De systeemintegratie wordt verzorgd door BizTalk Server, terwijl integratie met hostsystemen mogelijk is door middel van Host Integration Server. In samenwerking met vakexperts heeft Microsoft een aantal componenten en applicaties gecreëerd die gekoppeld kunnen worden aan de Commerce Server
2000-architectuur. Door zowel een compleet platform en applicatie-raamwerk als vooraanstaande oplossingen van partners aan te bieden, hebben klanten een grote mate van flexibiliteit bij het implementeren van e-business oplossingen voor hun specifieke behoeften.

Business Desk biedt commerciële managers betere controle Bij Commerce Server 2000 wordt iedere interactie van een klant ingevoerd in het nieuwe Business Analytics System, dat managers voorziet van meer inzicht en controle over de sites. Met de nieuwe Business Desk kunnen commerciële managers de inhoud van een site gemakkelijk en snel aanpassen, zonder dat hiervoor technische kennis vereist is en zonder dat dit hoeft het worden gedelegeerd aan web-specialisten. Het systeem gaat veel verder dan eenvoudige informatie over het 'klikgedrag' van bezoekers op een website. Het voorziet in geavanceerde ondersteuning bij het nemen van beslissingen, door sales- en marketingmanagers een volledig overzicht van hun onderneming te geven, via data warehousing, data mining en een dynamische, op OLAP (OnLine Analytical Processing) gebaseerde rapportagefaciliteit die nauw geïntegreerd is met Microsoft SQL Server. Op basis van deze gegevens kunnen deze managers zelf snel de juiste actie ondernemen, door bijvoorbeeld doelgerichte marketingcampagnes op te zetten of aan te passen, of gebruikersprofielen en productcatalogi bij te werken. Het resultaat is vergaand gepersonifieerde en relevante content die klantloyaliteit opbouwt doordat het zich voortdurend aanpast aan de veranderende behoeften van de klant.

Uitbreidingen van partners
Dankzij de bekendheid met het Windows DNA 2000-platform en de brede acceptatie van Site Server Commerce Edition - met name onder de top-online winkelsites - kunnen klanten van Commerce Server 2000 bouwen op een sterk partnerkanaal bij het ontwikkelen, ontwerpen, integreren, uitbreiden of hosten van business-to-business (B2B) of business-to-consumer (B2C) e-commerce oplossingen. Dit betekent dat Commerce Server-gebruikers de beschikking hebben over een groot aanbod aan oplossingen en diensten. Een aantal van deze strategische partners hebben producten geannonceerd die voortbouwen op en integreren met Commerce Server 2000:
Content Management:

· Content Express van Interwoven is een laagdrempelige oplossing voor content-management, met ondersteuning voor het invoeren van content door middel van sjablonen, voorgedefinieerde werkstromen, versiebeheer en rollback.

Bedrijfsanalyse:

· ProClarity van Knosys breidt de analytische capaciteiten van Commerce Server 2000 uit met de mogelijkheid om analyses van alle andere onderdelen van de organisatie onder één noemer te brengen, van webdata tot financiële gegevens en bestaande klanteninformatie:
"Klanten beschikken met Commerce Server 2000 over een oplossing waarmee ze niet alleen op een flexibele en snelle wijze zaken kunnen doen via e-commerce, maar die hen tevens voorziet van uitgebreide informatie over het klantgedrag en de prestaties van de site," zegt Johan Pellicaan, Managing Director voor Knosys Europe. "Met ons product ProClarity worden deze capaciteiten verder uitgebouwd, zodat informatie die voorheen moeilijk te vinden was, nu zeer snel en effectief zichtbaar wordt. Daarmee spaart het management kostbare tijd uit."

· Harmony Software levert Key Performance Indicators (KPI's) die klanten voorziet van kritische informatie om in real-time gefundeerde e-business beslissingen te nemen;

· Visual Insights integreert geavanceerde e-business analyses en rapporten met de targeting- en campagnemanagement-functies van Commerce Server 2000. Dit betekent dat ondernemingen hun analyses direct kunnen omzetten in acties.

Beschikbaarheid
Ontwikkelaars en klanten kunnen zich op de volgende site aanmelden voor de bèta van Commerce Server 2000, die binnen twee weken verwacht wordt: www.microsoft.com/commerceserver/prodinfo/beta.asp. De uiteindelijke versie van het product wordt dit najaar verwacht.
Meer informatie over Commerce Server 2000 is te vinden op: www.microsoft.com/commerceserver/
Meer informatie over Microsoft BizTalk Server is te vinden op: www.microsoft.com/biztalk/
Meer informatie over het BizTalk-initiatief is te vinden op www.biztalk.org.
Windows DNA 2000 en Commerce Server 2000
Windows DNA 2000 is Microsofts platform voor het snel bouwen en implementeren van de volgende generatie e-commerce-, line-of-business- en web-oplossingen, die gemakkelijk geïntegreerd kunnen worden met klanten, partners en bestaande applicaties. Naast Windows 2000, behoren tot het Windows DNA 2000-platform: SQL Server, Commerce Server, BizTalk Server, Application Center, Host Integration Server, Exchange Server en Visual Studio. Dankzij de integratie met de rest van het Windows DNA-platform zorgt Commerce Server 2000 voor eenvoudiger beheer van applicaties, ook in zeer grote, gedistribueerde omgevingen.
Microsoft
Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en is marktleider op het gebied van software voor privé- en zakelijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan producten en diensten die ontwikkeld zijn om mensen meer mogelijkheden te bieden tot een prettiger en gemakkelijker gebruik van de computer, ongeacht waar, wanneer en hoe zij dat willen.
Voor meer informatie:
Microsoft B.V., Michiel Gosens, Public Relations Manager, telefoon: +31 (0)20 - 500 12 74
Microsoft N.V., Els Stevens, Public Relations Manager, telefoon: +32 (0)2 -
704 33 22 of Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Perlita Fränkel, telefoon: +31 (0)23 - 562 82 08.

Dit persbericht en andere persinformatie van Microsoft kunt u ook vinden op de Microsoft Benelux website op pagina
www.microsoft.com/benelux/press/.

Microsoft en Windows zijn hetzij gedeponeerde handelsmerken hetzij handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere merk- en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve houders.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...

BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in Kezzler
BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in toonaangevend serialisatiebedrijf Kezzler Oslo, Noorwegen-(BUSINESS WIRE)- Kezzler AS, een leider op het gebied van...