Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgerzaken op afspraak Hilversum werkt

Datum nieuwsfeit: 06-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum


Burgerzaken op afspraak werkt

Zo'n drie van de vijf bezoekers van de afdeling Burgerzaken komen nadat zij een afspraak hebben gemaakt. Per maand maken gemiddeld 1600 mensen gebruik van de mogelijkheid om de producten van Burgerzaken (bijvoorbeeld een paspoort of een rijbewijs) snel te betrekken door eerst een afspraak te maken. Het totaal-aantal bezoekers van de afdeling bedraagt maandelijks zo'n drieduizend. Burgerzaken concludeert dan ook dat invoering van 'komen op afspraak' een jaar geleden een succes is.

Dat succes diende zich in de loop van dit jaar al aan. Daarom heeft de afdeling Burgerzaken enkele maanden geleden de tijden voor afspraken uitgebreid. Op afspraak is Burgerzaken voor al haar producten en diensten open van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur en op donderdagavond tussen 17.00 en 19.30 uur.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie