Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergadering Culturele Raad Maassluis

Datum nieuwsfeit: 06-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: E.137
Datum: 26 juni 2000

Vergadering Culturele Raad Maassluis

Op donderdag 6 juli vergadert de Culturele Raad Maassluis. De vergadering wordt gehouden in zaal De Buys van het stadhuis en begint om 20.00 uur.

Op de agenda staat onder meer het rapport "Hoofdlijnen voor een Cultuurbeleidsplan". Verder zal er worden gediscussieerd over het door de raad uit te brengen advies over een getijklok en over de subsidieaanvraag van de Maassluise kunstenaars.

Vragenhalfuur
Om 20.00 uur is er voor een ieder gelegenheid om aan de leden van de Culturele Raad vragen te stellen of opmerkingen te maken over onderwerpen die tot het werkterrein van deze raad behoren en die niet op de agenda van de vergadering staan.
Inspreken
Inspreken kan alleen over een onderwerp dat wel op de agenda van de vergadering staat. Insprekers dienen om 20.00 uur aanwezig te zijn. De agendapunten waarover wordt ingesproken worden zoveel mogelijk bij voorrang aan de orde gesteld.

Ter inzage
De bij de agendapunten behorende stukken zijn voor iedereen in te zien in het informatiecentrum in de hal van het stadhuis. Voor het inzien van stukken is het informatiecentrum geopend van maandag t/m donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur, op vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur. De stukken liggen op vrijdagavond en zaterdag in de bibliotheek, tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

Laatste wijziging: 29 June 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie