Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Goedgekeurd bestemmingsplan recreatiegebied Ede-West

Datum nieuwsfeit: 06-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Goedgekeurd bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Ede maken bekend dat met ingang van 6 juli 2000 het volgende bestemmingsplan ter inzage ligt:

Bestemmingsplan Recreatiegebied Ede-West

Dit plan beoogt de planologische basis te leggen voor de ontwikkeling van een recreatiegebied ten westen van Ede. Het circa 49 hectare grote plangebied is gelegen tussen de N224 aan de noordzijde, de Kade aan de oostzijde, de spoorlijn Utrecht - Arnhem aan de zuidzijde en De Klomp aan de westzijde. In het bestemmingsplan is onder meer aangegeven dat het recreatiegebied zal bestaan uit ongeveer 25 hectare voor een plas, 17 hectare voor dagrecreatie en 7 hectare voor natuur.

Bij besluit van 13 juni 2000 (nr. E01.99.0050) heeft de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State het besluit van gedeputeerde staten van Gelderland van 15 december 1998, nr. RE98.54467 grotendeels goedgekeurd. Van de goedkeuring uitgezonderd is een deel van de bestemming Dagrecreatiegebied, door de Raad van State zichtbaar gemaakt door een bij de uitspraak gevoegde kaart. Deze uitspraak treedt in de plaats van het besluit voorzover deze is vernietigd.

Dit onherroepelijk goedgekeurde bestemmingsplan alsmede het besluit ligt ter visie bij de informatiebalie Bouwen, Wonen en Milieu in het stadskantoor De Doelen, Raadhuisplein 2 te Ede. De informatiebalie is van maandag t/m donderdag geopend van 9:00 tot 17:00 uur en op vrijdagen van 9:00 tot 20:00 uur.Ede, 5 juli 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie