Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vakantie vieren in speeltuin Stadspolders

Datum nieuwsfeit: 07-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Dordrecht, 30 juni 2000,

Geachte redactie,

Graag verzoek ik u onderstaande informatie in uw krant of uitzending op te nemen. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ondergetekende via telefoonnummer 078-6162414.
Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Hoogachtend,

Peter Koster Voorzitter

NB: Dit is een elektronisch document, dat helaas niet ondertekend kan worden.

PERSBERICHT

Vakantie vieren
in Stadspolders

Speeltuin Stadspolders aan de Meranti 50 in Dordrecht houdt in de grote vakantie extra activiteiten.
Donderdag 13 juli is er bij goed weer een mooi luchtkussen. Vrijdag 14 juli wordt er ‘s avonds van zeven tot tien uur een kinderdiscofeest gehouden. Wie eigen cd's meebrengt kan die ook laten draaien en wie mee wil zingen mag dat uiteraard ook.
De speeltuin blijft in de zomervakantie gewoon open. Vanaf vrijdag 7 juli is de speeltuin elke middag geopend, van dinsdag tot en met vrijdag van half twee tot vijf uur en op zaterdag van half twee tot vier uur. Als de temperatuur boven de 23 graden komt (hopelijk vaak) kan er natuurlijk ook lekker geplonsd worden in ons spartelbad. Bij slecht weer worden er in het clubhuis allerlei binnen-activiteiten georganiseerd. Alle informatie over Speeltuin Stadspolders, een fotorondleiding door de speeltuin en allerlei spelletjes zijn te vinden op de webstek van de speeltuin ({ HYPERLINK "(http://www.speeltuin.dordt.nl)." }http://www.speeltuin.dordt.nl). De webstek is onlangs uitgebreid met een gastenboek en een nieuw spel, maanlander.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie