Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kleine Limburgse kernen krijgen geld voor vernieuwing

Datum nieuwsfeit: 07-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Kamer van Koophandel Zuid-Limburg

Kleine Limburgse kernen krijgen geld voor vernieuwing

Voor 42 kleinere gemeenten in Limburg is 4,25 miljoen gulden provinciegeld beschikbaar als bijdrage voor vernieuwingsprojecten. Het bedrag komt uit de Investeringsregeling Stedelijke Vernieuwing en wordt verdeeld volgens een 'wegingssysteem'. De projecten moeten een bijdrage leveren aan verbetering van de leefbaarheid en veiligheid, de woon- en milieukwaliteit, de bereikbaarheid, de kwaliteit van de openbare ruimte, de sociale samenhang, aan duurzame ontwikkeling, versterking van het economisch draagvlak of "anderszins structurele kwaliteitsverhoging van het gebied." Alleen in aanmerking komen projecten binnen een stedelijk gebied of de bebouwde kom van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie