Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Boxtel

Datum nieuwsfeit: 07-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 7-07-2000 Persbericht district Aa & Dommel

WINKELDIEFSTAL (Boxtel) Donderdagavond is een 34-jarige man uit Boxtel aangehouden omdat hij in een winkel aan de Stationsstraat in Boxtel een paar schoenen had gestolen. De man kreeg een boete van fl. 240,-.

MAN AANGEHOUDEN (Nijnsel) In de nacht van donderdag op vrijdag, rond middernacht is in Nijnsel, aan de Lupinestraat een 24-jarige man uit Raamsdonkveer aangehouden. De politie werd gewaarschuwd omdat omwonenden zagen dat men bezig was om een auto weg te halen. Ter plaatse bleek, dat vanaf de Lunpinestraat een Opel Kadett was gestolen. In de Lupinestraat bleef een Opel Kadett achter die Son gestolen bleek te zijn. Op de Sonseweg in Nijnsel werd de Opel Kadett aangetroffen die even eerder vanaf de Lunpinestraat was gestolen. Op aanwijzing van getuigen kon even later de 24-jarige man uit Raamsdonkveer worden aangehouden. Bij zijn aanhouding bedreigde de man een politieman met een stuk ijzer. De man is voor verder onderzoek ingesloten en in verzekeringgesteld.

INBRAAK SPORTKANTINE (Schijndel) In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een sportkantine aan de Veghelsedijk in Schijndel. Een raam werd opengebroken. Uit de kantine werd een hoeveelheid handgereedschap gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie