Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Delft en Maatzorg 'samen aan de slag'

Datum nieuwsfeit: 07-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Delft

Gemeente Delft en Maatzorg 'samen aan de slag'

Tien langdurig werklozen gaan als thuishelpende aan de slag. Dit is het resultaat van een samenwerkingsproject tussen de gemeente Delft en Maatzorg. Wethouder D. Rensen en mevrouw M. Hubert, bedrijfsmanager Maatzorg, reiken op 7 juli 2000 de certificaten en aanstellingsbrieven aan de kandidaten uit.

Het project loopt vooruit op de nota Samen aan de Slag (activerend arbeidsmarktbeleid). Maatzorg heeft diverse vacatures in de thuiszorg aan de slag wil. In dit project zijn vraag en aanbod samengebracht en op elkaar afgestemd. In maart/april dit jaar is de werving en selectie gestart en in totaal hebben 57 mensen gereageerd. Uiteindelijk bleken 21 mensen geschikt voor de vacature van thuishelpende. In mei zijn er tien mensen gestart met een korte opleiding voor thuishelpende via de Leerwerkbank. Naast de opleiding werd ook nog stage gelopen.

Na de zomer zal bekeken worden of opnieuw een project in de thuiszorg opgestart kan worden onder dezelfde voorwaarden als dit project. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen de heer B. van der Steuijt van Werkplan : 268 06 28.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie