Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PlatformDetailhandel.nl tegen kabinetsplan PDV/GDV-beleid

Datum nieuwsfeit: 07-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Leidschendam, 7 juli 2000
PlatformDetailhandel.nl wijst kabinetsvoorstel over PDV/GDV-beleid van de hand Nederland beschikt over een fijnmazige detailhandelsstructuur waarin binnensteden, buurt- en wijkcentra, een belangrijke rol spelen. Het gebrek aan ruimte binnen de bestaande detailhandelstructuur gecombineerd met groeiende problemen met de bereikbaarheid, de venstertijden, de nieuwe geluidseisen voor laden en lossen en de toenemende criminaliteit belemmeren de detailhandel steeds meer in de bedrijfsvoering. Vooral winkels in binnensteden en oudere wijken kunnen hierdoor gedwongen worden hun deuren te sluiten. Sluiting van winkels zal leiden tot verpaupering van deze winkelgebieden. Om dit te voorkomen, moeten eisen gesteld blijven worden ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie