Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Celo Communications levert PKI-oplossing Citrix MetaFrame

Datum nieuwsfeit: 07-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Celo Communications levert PKI-oplossing voor Citrix MetaFrame

Best, juli 2000 - - Celo Communications, wereldwijd leverancier van oplossingen op het gebied van digitale handtekeningen, levert geavanceerde versleutelingssoftware voor de MetaFrame-netwerken van Citrix. De transparante en gebruiksvriendelijke softwareoplossing van Celo - CeloCom for Citrix MetaFrame - garandeert een veilige verbinding van alle internetcomputers met de terminalserver, waardoor veilige e-commerce en netwerkcommunicatie mogelijk worden.

CeloCom for Citrix MetaFrame is gebaseerd op PKI (Public Key Infrastructure)-technologie en ondersteunt zowel hardwaregebaseerde (chipcards) als softwaregebaseerde digitale certificaten. Door het gebruik van X.509-certificaten is eenduidige gebruikersauthenticatie gegarandeerd. Tevens is de versleutelingstechnologie ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie