Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanwerving Vlaamse economische vertegenwoordigers

Datum nieuwsfeit: 07-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSMEDEDELING VAN DE VLAAMSE REGERING

VERGADERING VAN 7 JULI 2000

Aanwerving Vlaamse economische vertegenwoordigers
Op voorstel van de Vlaamse minister van Ambtenarenzaken Johan SAUWENS heeft de Vlaamse regering acht functies voor Vlaamse economische vertegenwoordigers in het bui- tenland vacant verklaard. De Vlaamse economische verte- genwoordigers zijn de handelsprospectoren van Export Vlaanderen in het buitenland.

Momenteel staan in het internationale netwerk van Export Vlaanderen acht functies open. Het gaat om de stand- plaatsen Bordeaux, Berlijn, Ljubljana, Vilnius, Tunis, Chicago, Johannesburg en Hanoi. Deze plaatsen kwamen vacant nadat enkele Vlaamse economische vertegenwoor- digers met pensioen gingen, overstapten naar de privé- sector of om andere redenen ontslag nam.

De Vlaamse regering heeft vandaag het licht op groen gezet voor de invulling van de vrijgekomen standplaatsen, en Export Vlaanderen belast met de start van de wervings- en selectieprocedure. De wervingsprocedure zal verlopen via het Vlaams Selectiecentrum voor Overheidspersoneel (Job.Vlaanderen).

persinfo : Koen Jongbloet, woordvoerder van minister Sauwens - tel. (02) 553 23 11
e-mail: (persdienst.sauwens@vlaanderen.be)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie