Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tien dagen jazzfeest in Kopenhagen

Datum nieuwsfeit: 07-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 23 MAART 2000

Uit: Nieuwsbrief Deens Verkeersbureau april 2000

Tien dagen jazzfeest in Kopenhagen

Meer dan 500 concerten staan er op het programma van het Copenhagen Jazz Festival, dat van 7 t/m 16 juli a.s. in de Deense hoofdstad plaatsvindt. Het festival is het grootste muziek-evenement dat jaarlijks in Kopenhagen wordt gehouden.

Er wordt gespeeld in kroegen, jazzclubs en concertzalen, langs kanalen, op straten en pleintjes en in het grote circusgebouw van de stad dat is gereserveerd voor de grote evenementen van het festival - onder de titel 'Giant Jazz.'

Ook dit jaar doen weer tal van prominente jazzmusici uit de hele wereld aan het festival mee. In het verleden waren bekenden te horen als Sonny Rollins, Oscar Peterson, Wynton Marsalis, Ray Charles, Gary Peacock, Keith Jarrett en Herbie Hancock.

Inlichtingen: Copenhagen Jazz Festival, Nytorv 3, DK-1450 Kopenhagen K., tel. +45 33932013, fax +45 33932024, e-mail: (cjf@cjf.dk) en Internet: www.cjf.dk

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie