Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Clubraces op Zandvoort met internationale deelname

Datum nieuwsfeit: 08-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Circuit Park Zandvoort


Persberichten


24 June 2000
Clubraces op Zandvoort met internationale deelname
De Nederlandse Autorensport Vereniging en de Historische Auto Ren Club organiseren op 8 en 9 juli op Circuit Park Zandvoort de NAV/HARC Clubraces. Naast de Nederlandse deelnemers in de Super Car Cup, de VEGE Series, de Compact Cars/Merwede Springs Cup, de MG-Competitions, de Historische Monoposto's en de Historische Toerwagens en GT's komt er een groot contingent van buitenlandse deelnemers naar Zandvoort.

Onder de titel "Procar Sea Trophy" verschijnen de toerwagens uit de International Special Car Serie (ISCS), het Procar-kampioenschap en de Mazda MX5-Trophy aan de start op Zandvoort.
De ISCS is een internationaal kampioenschap volgens de reglementen van de FIA Groep N, met coureurs uit Engeland, Duitsland, Italië, Frankrijk en Oostenrijk.
Het Belgische toerwagenkampioenschap (Procar) en de Mazda MX5 merkenklasse zijn gebundeld onder de naam "Belgacom Trophy", en bestaat in hoofdzaak uit Belgische deelnemers.
De ISCS rijdt op zaterdag 8 juli een race over twee uur en sluit zich zondag 9 juli aan bij de Procar en Mazda's voor een gecombineerde race over tweemaal dertig minuten, onderbroken door een verplichte pitstop van vijftien minuten.

De toegangsprijs op zaterdag 8 juli bedraagt fl. 12,50 voor duinen, tribune en rennerskwartier. Zondag 9 juli is de toegangsprijs 25 gulden voor tribune en duinen, terwijl voor het rennerskwartier 20 gulden extra dient te worden voldaan. Kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene, betalen de helft van genoemde bedragen. Kaarten zijn op 8 en 9 juli verkrijgbaar aan de kassa's van Circuit Park Zandvoort.

Voor meer informatie kunt u kontakt opnemen met:

Dirk Buwalda
media@circuit-zandvoort.nl

Tel. 023 - 5 740 760
Fax. 023 - 5 740 761

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie