Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Rijn en IJssel

Datum nieuwsfeit: 08-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 8-07-2000

Politiebericht Utrecht: district Rijn en IJssel 10.35 uur
Beroving

DE MEERN Gisteravond rond zeven uur werd een 44-jarige vrouw uit De Meern van haar portemonnaie beroofd. Terwijl de vrouw over de Burgemeester Middelweerdweg fietste, naderde een motorfiets. Deze kwam rechts langs de vrouw en griste in het voorbijgaan haar portemonnaie uit haar hand. Getuigen die de beroving hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met de politie in Woerden, tel.nr.: 0348-48 84 88.

Dronken man

DE MEERN Zaterdagochtend omstreeks half twee raakte een 30-jarige man uit Waddinxveen met zijn auto van de weg. Hij raakte ter hoogte van de C.H. Letschertweg de macht over het stuur kwijt en raakte in een slip. Hijzelf en zijn passagier kwamen ongedeerd uit de auto. Uit de ademanalyse bleek dat de bestuurder gedronken had. Hij had een alcoholpromillage van 1,7. Zijn rijbewijs is ingevorderd en heeft een proces-verbaal gekregen. De auto is weggesleept.

Gordelcontrole

OUDEWATER Gistermiddag heeft de politie op de Goudsestraatweg tussen half vier en half vijf een gordelcontrole gehouden. In totaal werden 64 automobilisten staandegehouden; 20 van hen kregen een proces-verbaal voor het rijden zonder gordel. De boete hiervoor bedraagt fl. 90,-.

Winkeldieven aangehouden

WOERDEN De politie heeft gisteravond rond zes uur op de Torenwal twee winkeldieven aangehouden. Na de melding dat er twee verdachte figuren zich zouden ophouden in het centrum van Woerden, zag een 52-jarige parkeercontroleur twee personen die voldeden aan het signalement tassen in een personenauto neerleggen. De 34-jarige man en de 39-jarige vrouw uit Laren gingen daarna lopend weer richting centrum. De inmiddels gearriveerde politie trof in de niet afgesloten auto diverse tassen met daarin nieuwe kleding en schoenen aan. Toen de verdachten later terugkeerden bij de auto, zijn zij aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie