Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 08-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 8-07-2000

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug 11.30 uur
10-jarige jongen gewond

WIJK BIJ DUURSTEDE Een 10-jarige jongen uit Wijk Bij Duurstede raakte vrijdagavond, omstreeks 19.25 uur, gewond op de Zandweg. Een 60-jarige automobiliste uit Huis ter Heide reed over de Zandweg en bij de kruising met de Karolingersweg stak de 10-jarige, die op zijn fiets reed, plotseling over. De 60-jarige kon de jongen niet meer ontwijken waardoor de aanrijding ontstond. De jongen kwam op het wegdek terecht en liep hierbij een hoofdwond op en werd vervoerd naar het UMC. Fiets en auto raakte beschadigd.

Telefoondief aangehouden

VEENENDAAL Vrijdagavond, omstreeks 18.50 uur, werd een 41-jarige man uit Doorn aangehouden nadat hij een telefoon uit een winkel had gestolen. Surveillerende agenten liepen over de Scheepjeshofplein en zagen hier een viertal mannen hard achter elkaar rennen. De mannen werden gestopt en hieruit bleek dat winkelpersoneel had gezien dat de 41-jarige een telefoon uit de winkel had meegenomen zonder af te rekenen. De telefoondief werd aangehouden en ingesloten voor verhoor. De telefoon ging weer retour naar de winkel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie